gele header

Menu:

Lampen

Gele lampen

Gele lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Gele stoel

Gele meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Gele muur

Gele muur

Al met een enkele gele muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Gele Vloer

Geel vloerkleed

Met een geel vloerkleed of geel vinyl is uw kamer echt geel.

Woonkamer met geel

gele woonkamerDe meeste tijd in uw huis brengt u door in de woonkamer. Eten, tv kijken, computeren of gewoon gezellig samen zijn; in de woonkamer gebeurt het. Wij laten u zien wat er mogelijk is met een geel interieur voor uw woonkamer. Denk hierbij aan geel behang en gele verf, gele meubels en gele vloertegels. Doe inspiratie op voor de inrichting van een gele woonkamer met onze mooie foto’s. Zo wordt het inrichten van uw woonkamer wel heel makkelijk.

Gele lampen

Gele lampenIn een woonkamer wordt gepraat, gelezen, tv gekeken en gecomputerd. Voor al deze bezigheden heeft u verschillende soorten verlichting nodig. Een hanglamp schijnt op de salontafel, een staande lamp verlicht het plafond en een schemerlamp geeft sfeer, door indirect licht. Een mooie, luxe design lamp is altijd een blikvanger in de woonkamer, maar is helaas niet goedkoop. Lees over de verschillende soorten lampen in de gele woonkamer.

Gele meubels

Gele stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw gele woonkamer. Met gele meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten gele meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, gele relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Gele muurdecoratie

Gele muurEr zijn vele mogelijkheden om de muren van uw woonkamer te decoreren. Wij hebben de beste mogelijkheden voor u op een rij gezet. Of u het nu groot of klein aan wil pakken, een gele muur in de woonkamer is voor iedereen mogelijk. Bijvoorbeeld door de muur geel te verven of te voorzien van een geel behang. En wat te denken van hout? Dat is helemaal terug van weggeweest. Een snelle manier om u muur te decoreren, is met een gele muurstickers.

Gele raamdecoratie

Gele gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan gele gordijnen en gele luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste gele raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Gele meubels

Gele stoel De meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw gele woonkamer. Met gele meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten gele meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, gele relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.