gele header

Menu:

Lampen

Gele lampen

Gele lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Gele stoel

Gele meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Gele muur

Gele muur

Al met een enkele gele muur kunt het gewenste effect creëren.

Gele Vloer

Geel vloerkleed

Met een geel vloerkleed of geel vinyl is uw kamer echt geel.

Gele raamdecoratie

Gele gordijnenIn een woonkamer zijn vele soorten raamdecoratie mogelijk. Door innovatieve mogelijkheden is het aanbod aan gele gordijnen en gele luxaflex spectaculair toegenomen. De meeste gele raamdecoratie is tegenwoordig zelfs op maat leverbaar. Hierdoor sluit de raambekleding perfect aan bij zowel uw kozijn als uw interieur. Op deze pagina leest u meer over verschillende soorten raambekleding: rol- en vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissé, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

gele rolgordijnenRolgordijnen worden gebruikt in iedere kamer van het huis, dus ook in een gele woonkamer. De laatste jaren is het aanbod rolgordijnen enorm toegenomen. U heeft de keuze uit vele kleuren, stoffen en dessins. Of u nu een landelijke woonkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een geel rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het mogelijk om een geel rolgordijn op maat te laten maken.

Vouwgordijnen

gele vouwgordijnenBent u op zoek naar gele raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan gele vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een geel rolgordijn met een ketting. U kunt het gele vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Paneelgordijnen

gele paneelgordijnPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Gele paneelgordijnen bestaan uit verticale banen stof die langs elkaar kunnen worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de woonkamer te verduisteren of de lichtinval te verminderen. Gele paneelgordijnen zijn erg stijlvol en zijn erg geschikt voor grote raamoppervlaktes. U kunt paneelgordijnen goed combineren met rolgordijnen.

Plissé

gele plisséOok plissé is een vrij nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten en dessins. Gele plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van geel plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer. Met gele plissé gordijnen oogt uw woonkamer zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Luxaflex

gele luxaflexMet gele jaloezieën (oftewel luxaflex) kunt u alle kanten op. Luxaflex bestaat allang niet meer uit dunne metalen witte latjes. Het aanbod gele luxaflex is tegenwoordig erg uitgebreid. Denk bijvoorbeeld eens aan verschillende breedtes van de lamellen, in vele schitterende kleuren. U kunt gele luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo zorgt u voor luxe raamdecoratie, perfect voor uw privacy. Luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Stoffen gordijnen

gele gordijnenHet aanbod aan gele raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven ‘ouderwetse’ stoffen gordijnen. Ook hier hebben de ontwikkelingen niet stilgestaan. Het aanbod aan prachtige gele gordijnstoffen is enorm, zowel online als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in werkelijke iedere stijl. Gele gordijnen worden nog vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw kozijnen. De relatief lage kosten van stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgt ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.