gele header

Menu:

Lampen

Gele lampen

Gele lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Meubels

Gele stoel

Gele meubels zijn vrijwel overal te koop want het aanbod is groot.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Gele Vloer

Geel vloerkleed

Met een geel vloerkleed of geel vinyl is uw kamer echt geel.

Gele muur

Gele muurHet inrichten van een gele woonkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw budget en smaak kiest u voor gele verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Hiermee creŽrt u een woonkamer in uw smaak. Of u houdt van een romantische, moderne of brocante woonkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. U vindt inspiratie in woonbladen en interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur geel u in de woonkamer wilt hebben.

Welke kleur geel?

Gele muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere gele kleuren maken de woonkamer optisch kleiner, terwijl lichte gele kleuren een kamer groter doen lijken. Sommige gele kleuren hebben een rustgevend uitstraling, andere geven energie. Kortom, kleur bepaalt in grote mate de sfeer van uw huis. In de woonkamer kunt u alle kleuren geel gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan past u de muur zo weer aan.

Muur geel verven

geel muurEen muur van de woonkamer geel verven is de snelste manier om een kamer te veranderen. Dit kost ongeveer een middag. De muren van de woonkamer kunt u verven met gele muurverf. In bouwmarkten kunt u bijna iedere kleur gele verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de woonkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur geel. Verf alleen bij echt licht (daglicht), dan ziet u het beste welke plekken nog gedaan moeten worden.

Geel behang

Geel behangU kunt (een van) de muren van de woonkamer behangen met geel behang. Hiermee creŽrt u een echte blikvanger in de woonkamer. Er is tegenwoordig veel mooi geel behang te koop. Wie geel behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een gele kleur met daarin een dessin. Denk aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het goede, gele behang maakt u al snel een fijne plek van uw woonkamer.

Gele wandtegels

gele wandtegelsWandtegels kunnen ook in de woonkamer gebruikt worden. Wie een originele, gele woonkamer wil, neemt design tegels. Daarmee betegelt u een (deel van de) muur van de woonkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven een heel mooi resultaat. Gele design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Gele design wandtegels geven iedere gele woonkamer een bijzondere uitstraling.

Gele muurstickers

gele muurstickersEen snelle manier om uw woonkamer in een handomdraai een nieuwe look te geven, zijn gele interieurstickers of muurstickers. Online zijn r veel trendy webwinkels die mooie, gele muurstickers verkopen. Sommige behangmerken hebben ook gele muurstickers in de collectie. Er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de woonkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten muurdecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding in de woonkamer. Tegenwoordig is veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de woonkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de woonkamer kunt gebruiken, zijn eiken, vuren en grenen. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de muur van de woonkamer zijn ook houten panelen te koop.