gele header

Menu:

Lampen

Gele lampen

Gele lampen zijn er met een moderne en klassieke uiststraling.

Gele muur

Gele muur

Al met een enkele gele muur kunt het gewenste effect creëren.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Gele Vloer

Geel vloerkleed

Met een geel vloerkleed of geel vinyl is uw kamer echt geel.

Gele meubels

Gele stoelDe meubels in de woonkamer bepalen in sterke mate de sfeer van uw gele woonkamer. Met gele meubels maakt u het pas echt gezellig. Er zijn veel soorten gele meubels te koop: een comfortabele bank, een hoekbank of een loungebank. En wat denkt u van een lekkere loveseat of een mooie, gele relaxstoel om in te lezen? Al deze meubels zijn in verschillende stijlen verkrijgbaar, afhankelijk van uw smaak: landelijke meubels , moderne meubels of design meubels.

Design meubels

Design meubelsGele woonkamer meubels zijn er in veel soorten en stijlen. Buiten de standaardmeubels van de woonboulevard kunt u ook kiezen voor gele design meubels. Met een design meubel geeft u de woonkamer een unieke uitstraling. Door het grote aanbod in vorm en kleur is voor elk interieur wel een geschikt design meubel te vinden. Nieuwe design meubels zijn te koop in de meer exclusieve woonwinkels en op internet. Wanneer u prijzen vergelijkt, kan dit veel geld besparen. Kijk wel uit voor namaak design meubels!

Goedkope meubels

Landelijke meubelsWilt u regelmatig van interieur veranderen? Wanneer u geen groot budget heeft, zijn tweedehands meubels een uitkomst. De keuze in tweedehands gele meubels is erg groot, bijvoorbeeld op Marktplaats. Zoekt u nieuwe goedkope meubels? Kijk dan eens bij een meubel outlet bij u in de buurt. Een meubel outlet koopt meubels voor de woonkamer op en biedt deze aan tegen dumpprijzen. Zo kunt u makkelijk vele euro's besparen en heeft u toch nieuwe, gele meubels.

Landelijke meubels

Landelijke meubelsLandelijke meubels maken de woonkamer knus en gemoedelijk, zodat u zich snel thuis voelt. Een landelijke kast of eettafel heeft een warme, klassieke en robuuste uitstraling. Landelijke meubels zijn vaak licht gekleurd en gemaakt van nagenoeg onbehandeld hout. U kunt landelijke meubels prima combineren met bijvoorbeeld gele kussens of gele bekleding. De landelijke meubels vormen dan de basis van de woonkamer en u voegt er zelf kleur aan toe.

Steigerhouten meubels

Steigerhout meubelsSteigerhouten meubels hebben een robuuste uitstraling. Deze stijl meubels is stoerder en natuurlijker dan landelijke meubels. Ook in de woonkamer kunt u prima meubels van steigerhout gebruiken. Het aanbod van steigerhouten meubels is overweldigend: kasten, dressoirs, eethoeken, stoelen, salontafels en banken. Steigerhout wordt gezaagd uit een snelgroeiende dennenhoutsoort. Een steigerhouten tafel splintert niet snel, maar mocht dat wel gebeuren dan zijn de splinters zacht en makkelijk te verwijderen.