gele header

Menu:

Bedden

Geel bed

Gele bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Geel behang

Een gele muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Gele kast

Met gele meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Dekbedovertrek

Geel dekbedovertrek

Met een geel dekbed overtrek is uw bed zo helemaal geel.

Gele vloerbedekking

Geel vloerkleedDe vloer van de slaapkamer kunt u voorzien van een geel tapijt, geel vinyl, laminaat of een lekker zacht geel vloerkleed. Wie 's ochtends geen zin heeft in koude voeten, kiest voor geel tapijt. Mensen die vanwege een allergie slecht tegen stof kunnen, kunnen beter kiezen voor laminaat of vinyl. Daar kunt u dan een geel vloerkleed bovenop leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Gele tapijt

geel vloerkleedGeel tapijt in de slaapkamer zorgt ervoor dat u altijd lekkere warme voeten heeft. Gele tapijt is verkrijgbaar in vele prijsklassen. Het is te koop bij winkels als Leen Bakker en Kwantum en bij gespecialiseerde tapijthandels. Geel tapijt is er in verschillende materialen en polhoogtes. Het voordeel van tapijt is dat het geluid dempt en de warmte vasthoudt. Bovendien is tapijt eenvoudig te leggen en slijtvast.

Geel vinyl

gele vinylVinyl als vloerbedekking is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en dessins, dus ook in het geel. Het voordeel van vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed tegen water kan. Een slaapkamer met geel vinyl is minder stoffig dan tapijt, dus ideaal voor mensen met een allergie. Geel vinyl is erg geschikt voor een keuken of kinderkamer, maar het kan ook prima gebruikt worden in een gele slaapkamer. Nog een voordeel van vinyl: het is niet duur en het dempt geluid.

Gele slaapkamer

Geel behangEen gele slaapkamer inrichten kan op veel manieren. Op deze pagina hebben we de verschillende manieren voor gele vloeren beschreven. Wie nog meer geel in de slaapkamer wil, kiest bijvoorbeeld voor een gele muur in de slaapkamer. Dit kan door de slaapkamer te geel te schilderen of te behangen. Daarnaast kunt u de slaapkamer ook inrichten met gele slaapkamermeubels en een geel dekbedovertrek.