gele header

Menu:

Bedden

Geel bed

Gele bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Geel behang

Een gele muur kunt u verfen of behangen.

Vloer

Gele vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een gele vloer.

Dekbedovertrek

Geel dekbedovertrek

Met een geel dekbed overtrek is uw bed zo helemaal geel.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Gele slaapkamermeubels

Gele muurIn een gele slaapkamer horen gele slaapkamermeubels. In een gele slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, gele slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een (tweedehands) kast te schilderen in een geel tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor een gele design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Stijlen slaapkamerkast

gele kastEen gele slaapkamerkast kiezen is een lastige klus. Afhankelijk van uw smaak kunt u kiezen uit diverse stijlen gele slaapkamerkasten: klassiek, Italiaans, modern, retro of Scandinavisch. Als u een stijl gekozen heeft, dan moet de gele kast natuurlijk wel in de slaapkamer passen. Om ruimte te besparen kunt u een gele slaapkamerkast kiezen met een slim schuifdeursysteem, zoals een zweefdeur of een draaideur.

Gele garderobekast

gele kastEen garderobekast is onmisbaar in iedere slaapkamer. U bergt er uw kleding en accessoires in op, zodat de slaapkamer netjes blijft. In een gele garderobekast wordt uw kleding beschermd tegen verkleuring door de zon en stof. Een goede garderobekast heeft zowel ruimte om kleding op te hangen als opgevouwen neer te leggen. Bij de aankoop van een nieuwe garderobekast is het daarom belangrijk om goed te kijken naar hoeveel hang- en legruimte u nodig heeft.

Kast geel verven

Gele kastAls u geen kant-en-klare gele kledingkast vindt, kunt u een kast geel verven. Dit is ook een optie als u geen kledingkast in de juiste kleur geel kunt vinden of iets bijzonders wil. Er is tegenwoordig veel goede geel verf te koop voor dit soort klussen. Het is belangrijk om de kast van tevoren goed te schuren en schoon te maken. Zo hecht de verf goed en krijgt u een mooi, egaal resultaat. Op diverse website staan handleiding om zelf een kast te op te knappen en te verven.

Geel nachtkastje

Gele kastEen nachtkastje naast uw bed is onmisbaar. Waar legt u anders uw boek of bril op voor het slapen gaan? Een geel nachtkastje is een subtiel detail in de gele slaapkamer. Leuke nachtkastjes voor weinig geld zijn te koop in veel woonwinkels en interieurzaken. Maar het is ook leuk om een oud nachtkastje een nieuw leven te geven. Kijk eens in de kringloopwinkel of op Marktplaats voor een bijzonder nachtkastje om te knappen en te verven in een geel naar uw smaak.