gele header

Menu:

Bedden

Geel bed

Gele bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Geel behang

Een gele muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Gele kast

Met gele meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Gele vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een gele vloer.

Dekbedovertrek

Geel dekbedovertrek

Met een geel dekbed overtrek is uw bed zo helemaal geel.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Gele slaapkamer

gele slaapkamerDe slaapkamer is een ruimte waar u helemaal tot rust kunt komen. Met de juiste kleuren en materialen verandert u de slaapkamer in een echt paradijs. Een geel interieur biedt verrassende mogelijkheden om van uw slaapkamer iets heel moois te maken. Het assortiment van gele bedden, kasten en dekbedovertrekken is groot. Bekijk onze sfeerfoto's van gele slaapkamers en lees tips om een gele slaapkamer in te richten.

Geel bed

geel bedEen nieuw bed of een nieuwe boxspring koopt u slechts een paar keer in uw leven. Afhankelijk van uw leeftijd moet een geel bed aan een aantal dingen voldoen: het moet lekker liggen, mooi zijn of een bepaalde hoogte hebben. Het kiezen van geel bed is niet makkelijk. Een geel bed of een gele boxspring is wel makkelijk aan te passen aan de stijl van uw slaapkamer. Er zijn boxsprings te koop van onder meer Auping, Schramm en Pullman.

Geel dekbedovertrek

Geel dekbedovertrekMet een geel dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de gele slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een gele slaapkamer net dat beetje meer. Gele dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of zijde. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Gele slaapkamermeubels

Gele slaapkamermeubelsIn een gele slaapkamer mogen gele slaapkamermeubels natuurlijk niet ontbreken. In een gele slaapkamerkast of garderobekast kunt u kleding en beddengoed opbergen. Als u geen goede, gele slaapkamerkast kunt vinden, is het ook mogelijk om een kast te verven in een geel tint van uw keuze. Wie echt iets bijzonders wilt, kiest voor een gele design kast. Zo creëert u een unieke slaapkamer.

Gele muur

Gele muurHet inrichten van een gele slaapkamer is niet veel werk. In een middag schildert u een muur van de slaapkamer geel. Een gele muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur geel voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren geel gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.

Geel behang

Geel behangU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met mooi, geel behang. Hiermee maakt u van een muur een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is tegenwoordig veel mooi behang te koop. Wie geel behang zoekt, kan inspiratie opdoen in een woonwinkel of tijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een gele kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang creëert u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Gele vloerbedekking

Gele vloerbedekkingDe vloer van de slaapkamer kunt u bedekken met een gele vloerbedekking, laminaat of een lekker zacht vloerkleed. Wie in de ochtend geen zin heeft om meteen koude voeten te krijgen, kiest voor gele vloerbedekking. Mensen die slecht tegen stof kunnen, zijn beter af met een laminaatvloer. Daar bovenop kunt u een geel vloerkleed leggen ter hoogte van het bed, om toch warme voeten te houden.

Gele raamdecoratie

Geel gordijnenIn de slaapkamer kunt u veel soorten gele raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan gele raamdecoratie erg groot. De meeste gele raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.