gele header

Menu:

Bedden

Geel bed

Gele bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Geel behang

Een gele muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Gele kast

Met gele meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Gele vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een gele vloer.

Dekbedovertrek

Geel dekbedovertrek

Met een geel dekbed overtrek is uw bed zo helemaal geel.

Gele raamdecoratie

Geel gordijnIn de slaapkamer kunt u veel soorten gele raamdecoratie gebruiken. Door nieuwe innovaties is het aanbod aan gele raamdecoratie erg groot. De meeste gele raamdecoratie is tegenwoordig op maat te maken. Hierdoor sluiten de gordijnen of luxaflex goed aan bij zowel het raamkozijn als uw inrichting. Op deze pagina leest u over verschillende soorten raamdecoratie: rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, plissť gordijnen, luxaflex en stoffen gordijnen.

Rolgordijnen

Geel rolgordijnRolgordijnen kunnen gebruikt worden in iedere ruimte van het huis, dus ook in de gele slaapkamer. De laatste jaren is het aanbod gele rolgordijnen enorm gegroeid. U kunt kiezen uit vele kleuren geel, dessins en stoffen. Of u nu een brocante slaapkamer heeft of een modern interieur, voor iedere woonstijl is een geel rolgordijn te koop. Tegen een kleine bijbetaling is het ook mogelijk om een geel rolgordijn op maat te bestellen.

Vouwgordijnen

Gele vouwgordijnenWilt u gele raamdecoratie die de slaapkamer verduistert of meer privacy biedt, maar wťl licht doorlaat? Dan zijn gele vouwgordijnen heel geschikt. Deze stijlvolle raambekleding werkt net als een geel rolgordijn met een ketting. U kunt gele vouwgordijnen op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt en die geven het raam een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn altijd op maat gemaakt, zodat ze goed aansluiten bij uw slaapkamerraam.

Paneelgordijnen

Gele paneelgordijnenPaneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie op het gebied van raamdecoratie. Gele paneelgordijnen zijn verticale banen stof die langs elkaar worden geschoven over een rail. U kunt ze gebruiken om de slaapkamer te verduisteren of de alleen de lichtinval te verminderen. Gele paneelgordijnen zijn erg stijlvol en vooral geschikt voor als u grote ramen in de slaapkamer heeft. U kunt gele paneelgordijnen goed combineren met gele rolgordijnen.

Plissť gordijnen

Gele Plissť gordijnenOok plissť gordijnen zijn een nieuwe manier om uw raam te decoreren. Plissť bestaat uit fijne stoffen in moderne gele tinten en dessins. Gele plissť gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook verduisterend laten maken. Het bijzondere van geel plissť is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee zorgt u voor een leuk effect in de slaapkamer. Met gele plissť gordijnen oogt uw slaapkamer zeer sfeervol, ongeacht de stijl.

Luxaflex en jaloeziŽn

Gele luxaflexGele luxaflex (jaloezieŽn) bieden veel mogelijkheden voor raamdecoratie in de slaapkamer. Luxaflex bestaat al lang niet meer uit dunne latjes. Het aanbod van gele luxaflex is nu zeer uitgebreid. Denk bijvoorbeeld aan lamellen met verschillende breedtes, in vele trendy kleuren. U kunt gele luxaflex op maat laten afwerken met ladderband. Zo ziet uw gele raamdecoratie er luxe uit en biedt deze ook nog eens veel privacy. Gele luxaflex is een van de goedkopere manieren van raamdecoratie.

Gele gordijnen

Gele gordijnenHet aanbod aan gele raamdecoratie is groot. Toch gaat er soms niets boven gele stoffen gordijnen in de slaapkamer. Ook op dit gebied hebben de innovaties niet stilgestaan. Het aanbod van gele stoffen gordijnen is zeer groot, zowel op internet als in woonwinkels. In de bouwmarkt kunt u kiezen uit gordijnrails in iedere stijl. Gele stoffen gordijnen voor de slaapkamer worden vaak op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw raamkozijnen. De relatief lage kosten van gele, stoffen gordijnen als raamdecoratie zorgen ervoor dat dit nog steeds populaire raamdecoratie is.