gele header

Menu:

Bedden

Geel bed

Gele bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Gele kast

Met gele meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Gele vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een gele vloer.

Dekbedovertrek

Geel dekbedovertrek

Met een geel dekbed overtrek is uw bed zo helemaal geel.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Gele muur

Gele muurHet inrichten van een gele slaapkamer hoeft niet veel tijd te kosten. Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor verf, behang, wandtegels, muurstickers of hout. Met deze materialen creŽrt u een slaapkamer in uw smaak. Of u nu houdt van een romantische, moderne of brocante slaapkamer, voor iedere stijl is muurbedekking te koop. Kijk in woonbladen en doe inspiratie op op interieurwebsites om te zien welke sfeer en welke kleur geel u in de slaapkamer wilt hebben.

Kleur geel kiezen

gele muurKleuren geven een kamer een eigen karakter. Donkere gele kleuren maken een kamer optisch kleiner, terwijl lichte gele kleuren een slaapkamer groter doen lijken. Sommige gele kleuren hebben een rustgevend effect, andere geel tonen geven energie. Kortom, kleuren bepalen in grote mate de sfeer van uw huis. In de slaapkamer kunt u in principe alle kleuren geel gebruiken, als het maar met mate is. En mocht het resultaat u niet bevallen, dan verandert u het zo in iets anders.

Gele verf

gele muurEen muur verven is de snelste manier om de slaapkamer te veranderen. Een muur verven kost u ongeveer een middag. De muren van de slaapkamer kunt u verven met gele muurverf. In bouwmarkten kunt u vrijwel iedere kleur gele verf mengen die u wilt. Houd rekening met de grootte van de slaapkamer bij het kiezen van een lichte of een donkere kleur geel. Voordat u begint, moet de muur egaal en schoon zijn. Verf alleen bij daglicht, dan ziet u het beste welke plekken nog geverfd moeten worden.

Gele tegels

Gele wandtegelsWandtegels kunnen ook in de slaapkamer gebruikt worden. Wie een originele, gele slaapkamer wil, koopt gele design wandtegels. Daarmee betegelt u dan een (deel van) de muur van de slaapkamer. Design wandtegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of ItaliŽ. Gele design wandtegels geven iedere gele slaapkamer een bijzondere uitstraling.

Gele muurstickers

Gele muurstickersU kunt ook een muur van de slaapkamer behangen met geel behang. Een leuke en snelle manier om uw slaapkamer snel een nieuwe look te geven, zijn gele muurstickers of interieurstickers. Op internet vindt u veel hippe webwinkels die mooie, gele muurstickers verkopen. Ook sommige behangmerken hebben gele muurstickers in het assortiment. De meeste gele muurstickers zijn gemaakt van vinyl en kunnen goed tegen vocht. De keuze is groot: er zijn muurstickers met bloemen en bomen, letters en patronen. Wilt u iets unieks in de slaapkamer? Laat dan een muursticker op maat maken, bijvoorbeeld met een foto van uw vakantie of gezin.

Bekleden met hout

Houten wanddecoratieHout wordt al eeuwenlang gebruikt als wandbekleding. Tegenwoordig is gelukkig veel meer mogelijk dan alleen schrootjes. Dankzij nieuwe technieken is hout op de muur van de slaapkamer helemaal hip en trendy. Houtsoorten die u in de slaapkamer kunt gebruiken, zijn grenen, vuren en eiken. Houdt u van een opvallend patroon, neem dan een houtsoort met een bijzondere tekening. Naast houten planken voor op de slaapkamermuur zijn er ook houten panelen beschikbaar.