gele header

Menu:

Bedden

Geel bed

Gele bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Muur

Geel behang

Een gele muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Gele kast

Met gele meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Gele vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een gele vloer.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Geel dekbedovertrek

Geel dekbedovertrekMet een geel dekbedovertrek geeft u een bijzonder accent aan de gele slaapkamer. Of u nu kiest voor een kleurrijk, modieus, vrolijk of chique dekbed: een mooi dekbedovertrek geeft een gele slaapkamer net dat beetje meer. Gele dekbedden zijn te koop in verschillende materialen, zoals katoen of satijn. Bekende merken voor een dekbedovertrek zijn Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza.

Materiaal dekbedovertrek

geel dekbedovertrekEen geel dekbedovertrek is in verschillende materialen te koop: katoensatijn, katoen perkal en katoen percaline. Door de weef manier ontstaan verschillen in glans, gewicht en levensduur. Welk materiaal u kiest, hangt af van verschillende factoren. Denk aan de isolatie die het dekbedovertrek moet bieden (heeft u het snel koud of warm) en uw persoonlijke smaak. Een geel dekbedovertrek van perkal katoen is meestal iets duurder dan katoensatijn of katoen percaline.

Merken gele dekbedden

geel dekbedovertrekEen bekend merk dat gele dekbedovertrekken verkoopt is Cinderella. Dit merk verkoopt leuke, gele dekbedhoezen in veel kleuren en dessins. Een ander merk is Essenza, dat bekend staat om haar trendy dekbedovertrekken. Ook Essenza verkoopt gele dekbedovertrekken in veel dessins. Beddinghouse verkoopt niet alleen dekbedovertrekken, maar totaalconcepten voor geel beddengoed. Online zijn dekbedovertrekken van deze merken goed verkrijgbaar.

Geel dekbed kopen

Geel dekbedovertrekEen geel dekbedovertrek van merken als Lief!, Beddinghouse, Cinderella en Essenza koopt u het beste online. Daar vind koopt u gele dekbedhoezen in alle maten: 1-persoons, 2-persoons, lits-jumeaux en lits-jumeaux XL (extra brede dekbedovertrekken). Zoekt u een goedkoop, geel dekbedovertrek, vergelijk dan goed alle prijzen. Ook bent u goedkoper uit als u een geel dekbedovertrek in de uitverkoop koopt of een geel dekbedovertrek van vorig seizoen.

Nieuw dekbed wassen

Gele dekbedovertrekUiteraard wilt u meteen genieten van uw nieuwe, gele dekbedovertrek. Toch is het beter om deze eerst een keer te wassen voor gebruik. In nieuwe dekbedovertrekken zit namelijk een soort stijfsel dat chemisch ruikt en de stof van het dekbed hard doet aanvoelen. Een geel dekbedovertrek kunt u het beste wassen met gelijke kleuren. Kijk ook altijd even op het wasetiket om te kijken of de dekbedhoes in de droger mag.