gele header

Menu:

Bedden

Geel bed

Gele bedden zijn er in allerlei soorten van ledikant tot boxspring.

Kasten

Gele kast

Met gele meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Gele vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een gele vloer.

Dekbedovertrek

Geel dekbedovertrek

Met een geel dekbed overtrek is uw bed zo helemaal geel.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Geel behang

Geel behangU kunt de muur of muren van de slaapkamer behangen met geel behang. Hiermee creëert u een echte een blikvanger in de slaapkamer. Er is veel mooi behang te koop. U vindt inspiratie in bijvoorbeeld een woonwinkel of interieurtijdschrift. Het meeste behang bestaat uit een gele kleur, met daarin een patroon. Denk hierbij aan bloemen, strepen of ruitjes. Met het juiste behang maakt u al snel een fijne sfeer in uw slaapkamer.

Soorten behang

Geel behangTegenwoordig heeft u de keuze uit vier soorten behang: papierbehang, vinylbehang, vliesbehang en glasweefselbehang. De laatste drie zijn erg stevig en in sommige gevallen zelf overschilderbaar, bijvoorbeeld met geel. Voor een oneffen muur kiest u het beste voor een behang met reliëf (grove structuur). Een muur behangen met geel behang is niet moeilijk. U moet wel rekening houden met eventuele patronen en dessins in het gele behang.

Muur verven

Gele muurVoordat u begint met verven, is het belangrijk dat de muur egaal en schoon is. Voor een mooi resultaat plakt u plinten en kozijnen af met schilderstape. Verf vervolgens met een blokwitter langs de afgeplakte randen. Voor de rest gebruikt u een blokkwast of een verfroller. Werk van boven naar beneden en van links naar rechts. Bij daglicht ziet u het beste welke plekken nog moeten. Verwijder de tape meteen na het schilderen en neem randen en kozijnen af met een vochtige doek.

Geel behang kopen

Geel behangGeel behang koopt u in een doe-het-zelfwinkel, zoals Praxis of Karwei. De website van deze winkels hebben vaak een stijlkiezer, waarmee u van tevoren al inspiratie kunt opdoen. Ook in online winkels is de keuze voor geel behang zeer uitgebreid. Deze winkels verkopen bijzondere soorten geel behang, bijvoorbeeld van buitenlandse stylingmerken of met bijzondere dessins. Het nadeel van deze shops is dat u meestal niet kunt ruilen.

Gele muur

Gele muurIn een middag kunt u ook een muur van de slaapkamer geel verven. Een gele muur, gecombineerd met andere kleuren, zorgt voor een romantische, moderne of Engelse stijl. Gebruik een lichte kleur geel voor een kleine slaapkamer, hierdoor lijkt deze groter. In een grote slaapkamer kunt u zowel lichte als donkere kleuren geel gebruiken. Let er wel op dat donkere kleuren een slaapkamer kleiner doen lijken.