gele header

Menu:

Muur

Geel behang

Een gele muur kunt u verfen of behangen.

Kasten

Gele kast

Met gele meubels accentueert u de slaapkamer mooi.

Vloer

Gele vloerbedekking

Met een mooi vloerkleed heeft u zo een gele vloer.

Dekbedovertrek

Geel dekbedovertrek

Met een geel dekbed overtrek is uw bed zo helemaal geel.

Raamdecoratie

Gele vouwgordijnen

Gele gordijnen zijn bepalende accenten in een gele kamer.

Geel bed

gele slaapkamerEen nieuw bed koopt u maar een of twee keer in uw leven. Een goed bed moet lekker liggen en een bepaalde hoogte hebben. En het bed moet natuurlijk ook passen bij het interieur van uw slaapkamer. In een gele slaapkamer mag een geel bed niet ontbreken. Sterker nog: met een geel bed zet u de toon voor de rest van de slaapkamer. Tegenwoordig heeft u de keus uit verschillende soorten bedden: van een geel ledikant tot een gele boxspring.

Geel ledikant

geel bedEen ledikant bestaat uit een frame, zonder matras en zonder beddengoed. Een geel ledikant wordt tegenwoordig vaak gemaakt van metaal, maar er zijn ook nog houten ledikanten te koop. In een geel ledikant kunt u diverse bodems plaatsen: een lattenbodem, een spiraalvering of een gaatjesbodem. Hierop plaatst u een matras, in een dikte en breedte naar keuze. Ook het aanbod matrassen is groot.

Ledikant kopen

geel bedSommige ledikanten bestaan uit losse onderdelen, bijvoorbeeld een of twee bodems waar het matras op komt te liggen, plus een ombouw. Deze ombouw kan diverse kleuren hebben, zoals geel. Bij deze ledikanten kunt u kiezen tussen een vaste bedbodem of een elektrisch verstelbare bedbodem. Daarmee kunt u comfortabel lezen of tv kijken in bed. Bij een elektrisch verstelbare bodem is wel een matras nodig dat kan buigen.

Gele boxspring

Geel bedTegenwoordig is zeven van de tien verkochte bedden een boxspring. Bekende merken die boxsprings verkopen, zijn Auping, Schramm, Pullman en Swiss Sense. Een boxspring is meer dan alleen een bedbodem. Een boxspring bestaat uit een onderstel op pootjes, een matras en eventueel een top matras. U kunt een boxspring uitbreiden met een geel hoofdbord en een geel voetbord. Ook de pootjes en bekleding zijn in vele variaties en prijsklassen te koop.

Geel dekbedovertrek

Gele dekbedovertrekEen bed kan niet zonder een geel dekbedovertrek. Een dekbedovertrek kan verschillende afmetingen hebben: eenpersoons, tweepersoons of lits jumeaux. Een geel dekbedovertrek is gemaakt van katoen, flanel of satijn. Winkels als Hema en Zeeman en warenhuizen zoals de Bijenkorf en Vroom & Dreesmann verkopen gele dekbedovertrekken. Ook in online winkels heeft u de keuze uit veel gele dekbedovertrekken.