gele header

Menu:

Jaloezieën

Geel jaloezieën

Met gele jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Geel paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Plissé gordijnen

Geel plissé gordijnen

Met Plissé gordijnen oogt uw interieur sfeervol.

Rolgordijnen

Geel rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Geel vouwgordijn

gele vouwgordijnenBent u op zoek naar gele raamdecoratie die verduistert of meer privacy biedt, maar wel licht doorlaat? Denk dan eens aan gele vouwgordijnen. Deze stijlvolle manier van raambekleding werkt net als een geel rolgordijn met een ketting. U kunt het gele vouwgordijn op iedere hoogte laten hangen. In een vouwgordijn zijn baleinen verwerkt, die zorgen voor een strakke uitstraling. Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten bij uw ramen.

Verduisterende vouwgordijnen

geel vouwgordijnIn sommige kamers wilt u volledige privacy, in andere ruimtes is het voldoende als het felle licht buitengesloten wordt. De meeste gele vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in zowel een verduisterende versie als een uitvoering die licht doorlaat. Verduisterende vouwgordijnen zijn geschikt voor iedere ruimte in huis. Ze worden meestal gebruikt in de slaapkamer, kinderkamer of badkamer. Een geel, verduisterend vouwgordijn is te koop in veel verschillende materialen en stijlen.

Vouwgordijnen op maat

geel vouwgordijnGele vouwgordijnen op maat zorgen voor de 'finishing touch' van iedere ruimte in uw huis. Met vouwgordijnen op maat combineert u het gemak van een vouwgordijn met de huiselijke charme van traditionele gordijnen. Net als andere vormen van gele raamdecoratie, zijn vouwgordijnen op maat tegenwoordig volop te koop. Online kunt u op uw gemak stijl en kleur bepalen en meteen de prijs zien. Iets gezien in uw smaak? Meteen bestellen en een paar dagen later kunt u al genieten van mooie vouwgordijnen.

Goedkope vouwgordijnen

Geel vouwgordijnGoedkope, gele vouwgordijnen kunt u kopen bij bouwmarkten, zoals Gamma en Karwei. Ook woonwarenhuis Ikea verkoopt mooie vouwgordijnen voor een goedkope prijs. Beiden verkopen vouwgordijnen in alle stijlen en kleuren. De vouwgordijnen van Ikea en Gamma staan bekend om hun goede kwaliteit en prijs. U moet ze alleen nog even in elkaar zetten en bevestigen aan het raam. Zo is er dus altijd een goedkope vouwgordijn voor uw interieur en budget.

Meer raamdecoratie

Geel gordijnenTwijfelt u nog over de soort gele raamdecoratie die u wilt? Naast vouwgordijnen is er natuurlijk nog veel meer te koop op het gebied van raamdecoratie en zonwering. Bekijk ook eens onze andere pagina's over gele raamdecoratie: gele rolgordijnen, gele jaloezieën, gele plissé gordijnen en gele paneelgordijnen. En doe inspiratie op voor de inrichting van uw woning met gele raamdecoratie.