gele header

Menu:

Jaloezieën

Geel jaloezieën

Met gele jaloezieën kunt u alle kanten op.

Paneelgordijnen

Geel paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn een nieuwe innovatie.

Rolgordijnen

Geel rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden gebruikt in iedere kamer.

Vouwgordijnen

Geel vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn vrijwel altijd op maat gemaakt.

Gele plissé gordijnen

gele plissé gordijnenPlissé gordijnen zijn de nieuwste trend op het gebied van raamdecoratie. Plissé bestaat uit fijne stoffen in moderne tinten. Gele plissé gordijnen zijn over het algemeen lichtdoorlatend, maar u kunt ze ook op maat verduisterend laten maken. Het bijzondere van geel plissé is dat u zowel ze onder als boven kunt sluiten. Hiermee creëert u een leuk effect in de woonkamer of slaapkamer. Met gele plissé gordijnen oogt uw interieur zeer sfeervol, ongeacht van welke stijl u houdt.

Plissé voor hordeur

gele plissé gordijnenGele plissé gordijnen zijn op veel verschillende manieren in uw huis te gebruiken. Wat denkt u bijvoorbeeld van gele plissé voor een hordeur? Dit is een stijlvolle tegenhanger van de welbekende vliegenvanger. Plissé hordeuren rollen niet op, maar vouwen op. Het hordeur systeem werkt zonder veerspanning. Daardoor is het zeer geschikt voor kinderen en ouderen. Een hordeur van plissé klapt niet vanzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

Warmtewerend

gele plissé gordijnenPlissé gordijnen houden zonlicht en nieuwsgierige blikken buiten. Voor een nog betere zonwering kunt u ook denken aan gele plissé gordijnen met een speciale warmte werende coating. Deze soort plissé gordijnen zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld grote ramen op het zuiden en serres waar veel licht binnenkomt. Ook warmtewerende plissé gordijnen zijn verkrijgbaar in veel kleuren en geschikt voor ramen van elke grootte.

Duo plissé gordijnen

Gele plissé gordijnenEen andere toepassing van plissé gordijnen is duo plissé. Duo plissé bestaat uit twee geplisseerde stoffen met een plooi breedte van 25 mm. De stoffen zijn in het midden verbonden en vormen een honingraatstructuur. Plissé duogordijnen zijn isolerend en energiebesparend. De koorden van een plissé gordijn lopen onzichtbaar door de honingraatstructuur heen. Dit zorgt ervoor dat uw gele raamdecoratie er strak uitziet en u de lichtinval goed kunt regelen.

Andere raamdecoratie

Gele plissé gordijnenTwijfelt u nog over de soort gele raamdecoratie die u wilt? Of wilt u meer inspiratie opdoen voor de decoratie van de ramen in uw woning? Naast gele plissé gordijnen zijn er nog veel meer keuzes mogelijk als het gaat om gele raamdecoratie. Om te weten welke, bekijkt u onze andere pagina's over gele raamdecoratie: gele rolgordijnen, gele jaloezieën, gele vouwgordijnen en gele paneelgordijnen.