gele header

Menu:

Eettafel

Geel eettafel

Mooie gele eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Gele kastjes

Gele keukenkastjes maken de keuken echt geel.

Muren

Gele muren

Een gele muur is een mooi accent in een gele keuken.

Servieskast

Gele servieskast

Een gele servieskast staat mooi op een lichte muur.

Geel servies

Geel servies

Geel servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Gele keuken tegels

gele tegelsIn een gele keuken zijn de wand- en vloertegels sfeerbepalend. Een keuken met tegels is makkelijk schoon te houden en dus hygiënisch. Er zijn vloer- en wandtegels te koop in allerlei gele variaties. U kunt zowel de vloer als de muur van de keuken betegelen met gele tegels. Wilt u variëren met de tegels in uw keuken? U kunt bijvoorbeeld voor gele mozaïek tegels kiezen of grote, horizontale gele tegels nemen. Gele vloertegels en gele wandtegels zijn onder andere te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Maar ook bij de betere keuken speciaalzaken.

Gele tegels

gele tegelsWilt u een strakke en gele keuken? Dan zijn moderne, gele tegels de beste keuze. Deze tegels zijn vaak groter en langgerekt. Met grote gele moderne tegels lijkt uw keuken een stuk groter. Bent u op zoek naar een keuken met een speelsere uitstraling? Kies dan voor een mooie mozaïek tegel of plaats de wandtegels in halfsteens verband. Hierbij verspringen de wandtegels telkens een halve steen ten opzichte van de andere gele tegels. Dit lijkt misschien moeilijk, maar op het internet zijn diverse handleidingen over deze tegel techniek te vinden.

Gele vloertegels

gele tegelsDoor het gebruik van vloertegels ziet uw gele keuken er nog jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in diverse designs: van modern tot oud en rustiek. Gele vloertegels kunt u ook gebruiken op de muur van de gele keuken. Hiermee geeft u een lege wand of de wand achter de servieskast een stoere uitstraling. Voor inspiratie kunt u een kijkje nemen bij een keuken speciaalzaak bij u in de buurt of op interieur websites.

Gele wandtegels

gele tegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een gele keuken zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat de keuken makkelijk schoon te houden is. Wie een eigentijdse, gele keuken wil, moet zeker eens gele design wandtegels bekijken. Deze wandtegels zijn vaak niet goedkoop, maar geven wel een mooi en afgewerkt resultaat. Design wandtegels worden meestal met de hand gemaakt in landen zoals, Marokko, Spanje of Portugal. Gele design wand tegels geven uw gele keuken een eigentijdse uitstraling.

Gele mozaïek tegels

gele tegelsMozaïek tegels zijn de nieuwste ontwikkeling op het gebied van wandtegels. Meestal worden mozaïektegels gebruikt in de badkamer. Maar gele mozaïektegels misstaan zeker niet op de wand van uw keuken. Vooral direct achter het werkblad komen mozaïek tegels in de keuken het meest tot hun recht. Een andere mooie plek voor gele mozaïek tegels is natuurlijk als band achter een muur met een servieskast.