gele header

Menu:

Eettafel

Geel eettafel

Mooie gele eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Gele kastjes

Gele keukenkastjes maken de keuken echt geel.

Muren

Gele muren

Een gele muur is een mooi accent in een gele keuken.

Tegels

Gele tegels

Gele tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Gele servieskast

Een gele servieskast staat mooi op een lichte muur.

Geel servies

geel serviesGeel servies voor een gezellig diner kan gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo is er porseleinen servies met geel glazuur, maar ook geel servies gemaakt van aardewerk. Beide soorten geel servies zijn zowel in moderne designs verkrijgbaar als meer klassieke ontwerpen. Kortom: hoe u ook uw tafel wilt dekken, er is altijd een geel servies dat bij u past. Zo wordt ieder diner een genot!

Porseleinen servies

geel serviesGeel porselein servies is zowel nieuw als tweedehands te koop. Oude brocante serviezen met een geschiedenis worden veel online aangeboden. Maar een klassiek geel servies met een verhaal is ook te vinden bij de lokale antiekzaak. Houdt u meer van strak? Dan is een geel servies van bijvoorbeeld Arzberg porselein misschien iets voor u. Vooral het populaire servies Arzberg Tric, te koop in vrijwel in iedere kleur, kunt u overal kopen.

Aardewerk servies

geel serviesOok voor geel aardewerk servies geldt dat er veel verschillende designs zijn. Aardewerk servies is vaak eigentijdser, omdat het minder lang meegaat dan porselein servies. Producenten, zoals Arabia en Iittala, hebben de mooiste moderne gele serviezen. Er zijn ook klassieke aardewerken serviezen te koop, maar dan moet u zowel online als in de winkelstraten gaan zoeken naar een dergelijk geel servies.

Geel servies kopen

geel serviesOmdat geel een geliefde kleur is voor serviezen, gaan de ontwerpen lang mee. Handig, want zo kunt u een kapot bord of koffiekopje snel vervangen. Veel oude, gele serviezen kunnen ook nu zo op tafel. Er wordt dan ook veel tweedehands geel servies aangeboden. Wilt u een modern geel servies kopen, dan is het handig om de traditionele uitverkoopmomenten (na de kerst) in de gaten te houden. Dit geldt zowel voor de traditionele servieswinkels als de servieswinkel op internet.

Gele servieskast

gele servieskastEen mooi servies wilt u altijd zien. In een gele servieskast kunt u al uw servies kwijt, samen met uw glazen, bestek en kookboeken. Of u nu een landelijke keuken heeft of juist een moderne keuken; tegenwoordig is er voor iedere smaak een gele servieskast te koop. Een goede servieskast is helaas niet goedkoop, maar gaat wel een leven lang mee. En wilt u wat anders? Dan schildert u de servieskast gewoon over in een andere kleur.