gele header

Menu:

Eettafel

Geel eettafel

Mooie gele eettafels passen overal.

Keukenkastjes

Gele kastjes

Gele keukenkastjes maken de keuken echt geel.

Tegels

Gele tegels

Gele tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Gele servieskast

Een gele servieskast staat mooi op een lichte muur.

Geel servies

Geel servies

Geel servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Gele muur

gele keuken muurEen gele muur in de keuken is een leuke blikvanger. Afhankelijk van de grootte van uw keuken, kiest u een lichte of donkere kleur geel. Het is niet verstandig om de gehele keuken geel te verven. Dat is of snel te veel van het goede of uw keuken wordt er erg eentonig van. Combineer een gele keukenmuur daarom met leuke gele meubels, zoals een servieskast met geel servies, en mooie accessoires.

Kleurinspiratie opdoen

gele muurInspiratie voor een gele muur in uw keuken nodig? Veel bouwmarkten hebben gratis kleurwaaiers die u thuis kunt bekijken bij de muur. Op woonwebsites en interieurtijdschrijften zijn veel voorbeelden en foto's te vinden van gele muren, ook voor de keuken. Heeft u uw kleur gevonden? Laat deze dan simpel mengen in de doe-het-zelfzaak en ga aan de slag. In een middag kunt u uw keuken al transformeren tot een stijlvol geel geheel.

Muur verven

gele muurVoordat u begint met verven, moet u de muur eerst ontvetten. Met name in de keuken, kan er soms veel vet op de muur zitten. Voor het ontvetten gebruikt u bijvoorbeeld het schoonmaakmiddel St. Marc. Dit is milieuvriendelijk en ruikt niet. Nadat de muur droog is, kunt u beginnen met schilderen. Gebruikt hiervoor verfrollers en rol die goed uit in de verfbakken. Zo voorkomt u dat er teveel verf op de muur van de keuken komt. Verf de gehele muur in een keer en laat het geheel opdrogen.

Gele schoolbordverf

gele keukenkastjesHet is ook leuk om de muur van de keuken te verven met gele schoolbordverf. Dat kan alleen als de muur glad is. Is de muur van uw keuken gestuct? Dan kunt u beter een groot stuk triplex geel verven en dat ophangen. Ook leuk is een combinatie van gele schoolbordverf en magneetverf. Zo kunt u niet alleen op de muur schrijven, maar er ook foto's ophangen. Breng eerst een aantal lagen magneetverf aan en vervolgens de schoolbordverf.

Meubels en accessoires

gele muurEen keuken met een gele muur kunt u makkelijk transformeren tot een stijlvolle gele keuken. Zet er bijvoorbeeld een gele eettafel in. Heeft u mooi servies? Dan is het een goed idee om dit te laten zien in een mooie, gele servieskast. Op de vloer van de keuken en achter het fornuis kunt u gele tegels laten zetten. De keuze hierin is tegenwoordig enorm, zodat er voor iedere smaak en ieder budget wel iets moois te vinden is.