gele header

Menu:

Eettafel

Geel eettafel

Mooie gele eettafels passen overal.

Muren

Gele muren

Een gele muur is een mooi accent in een gele keuken.

Tegels

Gele tegels

Gele tegels kunnen zowel op de vloer als muur.

Servieskast

Gele servieskast

Een gele servieskast staat mooi op een lichte muur.

Geel servies

Geel servies

Geel servies is er in modern, klassiek, porselein en aarderwerk.

Gele keukenkastjes

gele keukenkastjesGele keukenkastjes zijn een onmiskenbare blikvanger in een gele keuken. Ze geven de keuken haar typische gele uitstraling. Het belangrijk dat u gele keukenkastjes naar uw smaak vindt. U kijkt er immers iedere dag naar. Op deze pagina ziet u voorbeelden van gele keukenkastjes en geven wij handige tips om nieuwe keukenkastjes te kopen of bestaande keukenkastjes te vervangen of te verven.

Gele kastjes kopen

gele keukenkastjesWie op zoek is naar gele keukenkastjes voor de keuken, kan het beste op internet beginnen met zoeken. Het online assortiment van gele keukenkastjes is veel groter dan bij de doorsnee keukenzaak . Ook handig: u kunt meteen de prijzen vergelijken, berekenen wat nieuwe keukenkastjes u gaan kosten en zo vele euro's besparen. Tip: combineer gele keukenkastjes niet met te veel andere kleuren, maar houdt de rest van de keuken neutraal.

Keukenkastjes vervangen

gele keukenkastjesHeeft u genoeg van uw oude keukenkastjes en bent u toe aan iets nieuws? Denk dan eens aan gele keukenkastjes voor uw keuken. Een echte blikvanger, waar u jarenlang plezier van kunt hebben. Als u gele keukenkastjes wilt, is het niet meteen nodig om een geheel nieuwe keuken te kopen. U kunt de keukenkastjes bijvoorbeeld beplakken met gele folie. Of u schuurt de keukenkastjes en voorziet ze van een laagje mooie, gele verf.

Keukendeurtjes geel verven

gele keukenkastjesEr bestaat speciale verf voor het overschilderen van keukenkastjes. Daarmee is het niet nodig om de keukendeurtjes eerst in de grondverf te zetten. Deze verf voor keukenkastjes is slechts in een paar kleuren leverbaar. Onder andere de Karwei verkoopt deze verf voor keukendeurtjes. Het is ook mogelijk om keukenkastjes geel te laten spuiten. Dan kunt u zelf kiezen welke kleur de keukenkastjes worden.

Keukenkastjes beplakken

gele keukenkastjesMet gele plakfolie geeft u de keukenkastjes in een handomdraai een ander uiterlijk. Het beplakken van keukenkastjes met gele folie is een redelijk eenvoudige klus. U kunt deze klus het beste met twee mensen uitvoeren. Bij het opplakken van de folie is een ramenwisser handig. Zo voorkomt u dat er lelijke bubbels onder het folie komen. Gele plakfolie is te koop bij de bouwmarkt.

Handgrepen keukenkastjes

gele keukenkastjesVoor iedereen die gele keukenkastjes te veel van het goede vindt, zijn er altijd nog gele handgrepen. Deze monteert u eenvoudig aan het keukendeurtje. Er zijn handgrepen te koop van onder meer hout, roestvrij staal en plastic. Het aanbod van gele handgrepen is groot in alle materialen is groot. Ze zijn te koop in de doe-het-zelf-winkel. Vindt u daar niet wat u zoekt, probeer het dan eens bij een van de online keukenwinkels.