gele header

Menu:

Meubels

Gele badmeubels

De mooiste meubels voor een gele badkamer.

Sanitair

Gele wastafels

Geel sanitair voor een gele badkamer.

Accessoires

Geel douchegordijn

Met gele accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Gele handdoeken

Gele handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Gele badkamer tegels

gele badkamer tegelIn een gele badkamer zijn de tegels sfeerbepalend. Een badkamer met tegels is ook makkelijk schoon te houden. Er zijn badkamertegels te koop in allerlei kleuren geel. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met gele tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een gele mozaïek tegels of grote, horizontale gele tegels. Gele vloertegels en gele wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis.

Gele tegels

gele badkamer tegelsWilt u een strakke, gele badkamer? Dan komen moderne, gele tegels goed tot hun recht. Deze tegels zijn vaak groot en langgerekt. Met gele, moderne tegels lijkt uw badkamer ook nog eens groter. Kiest u voor een speelse uitstraling? Kies dan voor een mooi mozaïek of leg de tegels in een halfsteens verband. Hierbij verspringen de tegels telkens een halve steen ten opzichte van elkaar. Dit klinkt moeilijk, maar op internet zijn diverse handleidingen te vinden.

Gele vloertegels

gele vloertegelsMet vloertegels ziet uw gele badkamer er jarenlang als nieuw uit. Vloertegels zijn makkelijk schoon te houden en verkrijgbaar in allerlei stijlen: van modern tot oud en rustiek. Gele vloertegels kunt u ook gebruiken op de van de gele badkamer. Hiermee geeft u de wand achter het toilet of de wastafel een stoer accent. Kijk voor inspiratie in een sanitairzaak bij u in de buurt of op interieur websites op internet.

Gele wandtegels

gele wandtegelsWandtegels kunnen in het hele huis gebruikt worden. In een gele badkamer zijn ze praktisch, want ze zorgen ervoor dat schimmel en vocht geen kans krijgen. Wie een originele, gele badkamer wil, koopt gele design wandtegels. Deze tegels zijn niet goedkoop, maar geven wel een mooi resultaat. Design wandtegels worden met de hand gemaakt in Portugal, Marokko, Spanje of Italië. Gele design wandtegels geven iedere gele badkamer een bijzondere uitstraling.

Gele mozaïek tegels

gele mozaïek tegelsBadkamermozaïek is de nieuwste aanwinst op het gebied van badkamers. U kunt gele badkamermozaïek gebruiken op verschillende plekken in de badkamer. Denk hierbij aan de badombouw, achter het toilet of de wastafel en in de douchecabine. Met een badkamermozaïek in geel geeft u de badkamer een mooi accent. De rest van de gele badkamer betegelt u met grotere tegels. Hierdoor creëert u balans in de gele badkamer.