gele header

Menu:

Meubels

Gele badmeubels

De mooiste meubels voor een gele badkamer.

Tegels

Gele bakamer tegels

Met gele tegels werkt u uw gele badkamer af.

Accessoires

Geel douchegordijn

Met gele accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Gele handdoeken

Gele handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Geel sanitair

gele badkamerEen gele badkamer wordt helemaal af door geel sanitair. Kies voor een geel bad, een geel toilet of een gele wastafel. Er is geel sanitair verkrijgbaar in veel soorten en stijlen. Het aanbod is groter dan u denkt! Zo vindt u altijd een geel bad, een geel wc of een gele wastafel in uw smaak. U maakt de gele badkamer helemaal af met gele accessoires, zoals gele handdoeken of gele bloemen.

Geel bad

geel badEen gele badkuip is te koop veel soorten en maten. U kunt kiezen uit de volgende baden: normaal ligbad, kort ligbad, getrapt bad, combibad en tweepersoons bad. Sommige modellen zijn geschikt voor inbouw, andere voor onderbouw. Een bad op pootjes is een droom van veel mensen, maar is niet goedkoop. Laat u adviseren door een badkamerspecialist bij u in de buurt voor een geel bad dat bij u past.

Geel toilet

gele toiletEen geel toilet vindt u bij diverse bouwmarkten en badkamerspecialisten. Grofweg kunt u kiezen uit twee soorten toiletten: een hangend (zwevend) toilet of een staand toilet. Welke u kiest, heeft te maken met uw smaak en de mogelijkheden in uw badkamer. Bij het inbouwen van het gele toilet kunt u kiezen voor gele wandtegels. Met een bijpassende gele toiletbril en gele badkamermat is uw badkamer helemaal compleet!

Gele wastafels

gele wastafelsEen wastafel is een onmisbaar attribuut in uw gele badkamer. De wastafel wordt iedere dag gebruikt voor tanden poetsen, handen wassen en opmaken. Er is veel keuze in gele wastafels. Niet alleen zijn er veel gele modellen te koop, maar ook heeft u de keuze uit veel materialen voor een gele wastafel. Laat u daarom goed voorlichten in de doe-het-zelfwinkel of bij de sanitairspecialist.

Geel sanitair

gele tegelsKunt u geen geel sanitair naar uw smaak vinden? Of vind u nieuw, geel sanitair te duur? Kies dan voor een inbouw bad of inbouw toilet, in een neutrale kleur. Daarbij kunt u dan gele wandtegels of gele vloertegels plaatsen, want het aanbod hiervan is erg groot. Als u dit aanvult met een gele badmat, een geel douchegordijn en een gele wc-rolhouder, creëert u toch een interessant, geel kleurenpalet.