gele header

Menu:

Meubels

Gele badmeubels

De mooiste meubels voor een gele badkamer.

Sanitair

Gele wastafels

Geel sanitair voor een gele badkamer.

Tegels

Gele bakamer tegels

Met gele tegels werkt u uw gele badkamer af.

Accessoires

Geel douchegordijn

Met gele accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Gele handdoeken

gele badkamerDagelijks komt u vaak in de badkamer. Bijvoorbeeld om uw tanden te poetsen, een lekkere douche of warm bad te nemen, naar het toilet te gaan of uw gezicht te wassen. Lekker zachte handdoeken zijn onmisbaar voor net dat beetje extra gevoel van luxe. Bovendien tovert u met gele handdoeken en een gele badmat de badkamer in een handomdraai om een mooie gele badkamer. Bij het kopen van geel badlinnen is kwaliteit erg belangrijk.

Handdoeken kopen

gele handdoekenGele handdoeken zijn vrijwel overal te koop. De prijs van de handdoek hangt voor het belangrijkste deel af van de kwaliteit van de stof waarvan de handdoek gemaakt is. Een goede gele badkamer handdoek is gemaakt van katoen. Goedkope gele handdoeken kunt u kopen bij onder andere Wibra, Zeeman en Ikea. Warenhuizen als de Bijenkorf en speciaalzaken verkopen een betere kwaliteit handdoek, maar die is wel duurder.

Gele badmat

gele badmatEen gele badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een gele badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een gele badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van gele handdoeken, washandjes en een gele badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Geel douchegordijn

gele douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een geel douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een gele badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een geel douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Badkamer inrichten

gele handdoekenEen gele badkamer inrichten kan met gele handdoeken en een gele badmat, maar er zijn meer mogelijkheden. U kunt een gele badkamer inrichten met behulp van gele tegels. Geel sanitair, zoals een bad of een toilet, maken de gele badkamer compleet. Vind u dat te rigoureus? Kies dan voor gele badkamermeubels of gele accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een geel douchgordijn, een gele waston en een gele tandenborstelhouder.