gele header

Menu:

Sanitair

Gele wastafels

Geel sanitair voor een gele badkamer.

Tegels

Gele bakamer tegels

Met gele tegels werkt u uw gele badkamer af.

Accessoires

Geel douchegordijn

Met gele accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Gele handdoeken

Gele handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Gele badmeubels

gele badmeubelGele badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment gele meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een gele badkamer met bijpassende meubels.

Meubels & stijlen

geel badmeubelsGele badmeubelen zijn te koop in diverse stijlen. Denk hierbij aan modern, design, basic, sfeervol, brocante en klassiek. De badmeubelen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals MDF, fineerhout, glas en roestvrij staal. De stevigheid van de badkamer meubelen is hiervan afhankelijk. In de bouwmarkt en online webwinkels zijn diverse stijlen badmeubels te bekijken en te bestellen. Zo vindt u altijd een geel badkamermeubel dat bij past.

Gele badkamerkast

geel badmeubelsIn een badkamerkast bergt u spullen op die u regelmatig gebruikt in de badkamer. Een badkamerkast kan open of gesloten zijn en bevindt zich meestal boven en/of onder de wastafel. Een deel van de gele badkamer kasten is voorzien van een glazen deur. Het is belangrijk dat de badkamerkast waterbestendig is. Wie een gele badkamerkast zoekt, kan deze vinden bij IKEA, een badkamerwinkel of een bouwmarkt, zoals Hornbach, Gamma of Karwei.

Hoog of laag

geel badkamermeubelsNaast een badkamerkast onder de wastafel kunt u ook kiezen voor een extra kast in de badkamer. Er zijn hoge of lage badkamerkasten te koop, in vele stijlen en afmetingen. In een gele badkamerkast kunt u drogisterij artikelen en handdoeken voor gasten opbergen. Op de kast kunt u een leuke plant neerzetten, zoals een varen. Die plant kan goed tegen vocht. Een gele badkamerkast wordt vaak geleverd met verstelbare poten. Zo past een gele badkamerkast in vrijwel iedere badkamer.

Badkamermeubels combineren

gele badkamermeubelsWilt u graag de wastafel, spiegel, douche, kranen en het meubel in de gele badkamer op elkaar afgestemd hebben? Kies dan voor een van de vele badkamerconcepten die bouwmarkten en sanitairzaken aanbieden. Deze badkamerconcepten bieden alles voor een complete inrichting en aankleding voor uw gele badkamer. Alle onderdelen zijn qua design en materiaalkeuze volledig op elkaar afgestemd.