gele header

Menu:

Meubels

Gele badmeubels

De mooiste meubels voor een gele badkamer.

Sanitair

Gele wastafels

Geel sanitair voor een gele badkamer.

Tegels

Gele bakamer tegels

Met gele tegels werkt u uw gele badkamer af.

Accessoires

Geel douchegordijn

Met gele accessoires brengt u accenten aan in de badkamer.

Handdoeken

Gele handdoeken

Gele handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Gele badkamer

gele badkamerOf u nu uw oude badkamer verbouwt of kiest voor een hele nieuwe badkamer; het is belangrijk dat u kleuren kiest die passen bij uw stijl en persoonlijkheid. Zo wordt uw badkamer een afspiegeling van wie u bent en past deze goed bij de rest van uw huis. Een badkamer inrichten kan op vele manieren en de keuze in materialen is groot. Op deze pagina leest u de beste tips, ideeën en voorbeelden voor een mooie, gele badkamer.

Gele tegels

gele badkamer tegelsU kunt een gele badkamer inrichten met behulp van gele tegels. Er zijn tegels te koop in allerlei kleuren geel. U kunt zowel de vloer als de wand van de badkamer betegelen met gele tegels. Voor de wand kunt u kiezen uit een gele mozaïek tegels of grote, horizontale gele tegels. Gele vloertegels en gele wandtegels zijn te koop bij doe-het-zelfwinkels als Gamma en Praxis. Wie iets bijzonders wil, kiest voor gele design tegels.

Geel sanitair

geel badkamer sanitairEen gele badkamer wordt helemaal afgemaakt door geel sanitair. Kies voor een geel bad op pootjes, een geel toilet of een gele wastafel. Kunt u geen mooi geel sanitair vinden? Kies dan voor een badkuip die u in kunt bouwen, een toilet met gele tegels of speel met gele verlichting. Bij het toilet en het bad kunt u een gele badmat leggen of een gele wc-rolhouder plaatsen. Zo creëert u een leuk, geel kleurenpalet.

Gele badkamermeubels

geel badkamermeubelGele badkamermeubels zijn handig om spullen in op te bergen die u dagelijks gebruikt in de badkamer. Een mooi badkamermeubel geeft deze ruimte een bijzondere uitstraling. Het assortiment gele meubels voor de badkamer is erg groot. Kiest u voor houten meubels of toch plastic? U kunt online en in de meeste bouwmarkten inspiratie opdoen voor een gele badkamer met bijpassende meubels.

Gele accessoires

gele accessoiresEen badkamer betegelen met gele wandtegels of gele vloertegels is een grote investering. Wilt u liever de mogelijkheid open laten om later te kiezen voor een andere kleur in uw badkamer? Maak dan slim gebruik van gele accessoires in de badkamer. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gele handdoeken, een geel douchegordijn, een gele badmat, een gele waston en een gele tandenborstelhouder.