gele header

Menu:

Meubels

Gele badmeubels

De mooiste meubels voor een gele badkamer.

Sanitair

Gele wastafels

Geel sanitair voor een gele badkamer.

Tegels

Gele bakamer tegels

Met gele tegels werkt u uw gele badkamer af.

Handdoeken

Gele handdoeken

Gele handoeken kan een kleine toevoeging zijn.

Gele badkamer accessoires

gele badkamerEen badkamer die helemaal geel is, is voor veel mensen wellicht iets te veel van het goede. Een gele wastafel of gele tegels zijn niet makkelijk te veranderen. Gelukkig kunt u een gele badkamer ook inrichten met een paar goed gekozen gele accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zachte gele badmat, een fleurig geel douchgordijn, een gele zeepdispenser of een gele weegschaal.

Geel douchegordijn

geel douchegordijnNiet iedere douche is voorzien van een cabine of douchedeuren. Daarom is het soms nodig om een douchegordijn op te hangen. Dit voorkomt dat u de badkamer na iedere douchebeurt moet dweilen. Bovendien geeft een geel douchegordijn een vrolijke touch aan iedere badkamer, zeker een gele badkamer. Er zijn douchegordijnen te koop in vele maten. Met name de lengte is belangrijk. Een geel douchegordijn kunt u ophangen met een douchestang die op maat gemaakt kan worden.

Gele badmat

gele badmatEen gele badmat zorgt voor lekker warme voeten in de ochtend en een comfortabel gevoel in de avond. Er zijn vele soorten en maten badmatten te koop, voor bij de douche als voor het toilet. Het is belangrijk dat een badmat gemaakt is van een materiaal dat goed vocht absorbeert. Een gele badmat kunt u kopen bij onder meer Ikea of Hema. Wilt u een gele badkamer ontwerpen, dan is het erg handig om een pakket van gele handdoeken, washandjes en een gele badmat te kopen. Zo bent u in één keer helemaal klaar.

Gele zeepdispenser

geel zeeppompjesEr zijn vele soorten zeepdispensers te koop. U kunt de gele zeepdispenser aan de wand bevestigen of op de wastafel plaatsen. De meeste gele dispensers zijn los te koop. Een zeepdispenser met een sensor is erg hygiënisch, maar niet goedkoop. Deze voorkomt dat vieze handen bacteriën achterlaten op het zeeppompje. Wie kiest voor een nieuwe badkamer, heeft de keuze uit diverse inbouw zeepdispensers. Dit is een mooie vervanger van het losse zeeppompje.

Gele weegschaal

gele weegschaalMet een gele personenweegchaal bepaalt u wat u weegt. Een gele weegschaal past goed in een gele badkamer. Er zijn digitale en analoge weegschalen te koop. Bij een analoge weegschaal leest u uw gewicht af met behulp van een wijzer. Een digitale personenweegschaal geeft het gewicht weer in cijfers, vaak afgerond in tienden. De meeste gele weegschalen zijn digitaal. U kunt een gele personenweegschaal kopen bij de Blokker en Marskramer of online bestellen.